TU ESCULLS COM GESTIONAR EL TEU AUTOCONSUM ENERGÈTIC

Descobreix les avantatges de disposar de la teva pròpia energia gràcies a l’autoconsum fotovoltaic. Només necessites una teulada i la llum del sol.

ESTALVI ECONÒMIC

La teva despesa de la xarxa elèctrica disminueix des del moment en que comencen a funcionar els teus panells solars d’autoconsum.

MANTENIMENT

Qualsevol persona pot encarregar-se del manteniment de les plaques fotovoltaiques autoconsum.

ENERGIA NETA

L’autoconsum fotovoltaic contribueix a un desenvolupament sostenible del planeta gràcies a l’ús d’energia renovable.

RÀPIDA AMORTITZACIÓ

L’estalvi immediat a la factura et permet amortitzar les plaques solars per a autoconsum en menys d’una dècada.

Aquesta modalitat d’instal·lació fotovoltaica d’autoconsum, connectada a la xarxa elèctrica, et permet gaudir de la teva pròpia energia solara la teva llar, per a estalviar a la factura de la llum.

Els instal·ladors qualificats d’Elektrosol s’encarregaran del muntatge de les plaques solars a la teva llar o negoci i tu només hauràs de gaudir dels beneficis de disposar d’una energia fotovoltaica més econòmica i sostenible.

Les instal·lacions de panells solars requereixen d’un manteniment professional; gràcies als sistemes de monitorització que ofereix Elektrosol, el seu cost és baix.

L’autoconsum solar ha demostrat la seva eficiència gràcies a la reducció en l’emissió de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera i a ser l’alternativa al consum de combustibles fòssils.

A partir dels 10 anys , l’estalvi es multiplica donat que la teva instal·lació fotovoltaica d’autoconsum pot arribar a durar fins a 30 anys.

COMENÇA JA a estalviar en la teva factura

Explica’ns quin tipus de plaques solars per a casa t’interessa.

CONTROLA LA TEVA DESPESA ENERGÈTICA SENSE RENUNCIAR A L’ELECTRICITAT IL.IMITADA

Sigui quin sigui el teu consum, els panells solars per a la llar et permetran reduir despeses.

TU DECIDEIXES QUINA ENERGIA VOLS PER A LA TEVA LLAR

El preu de la llum ja no et traurà la són.

 

Instal•lar plaques solars a casa no suposa renunciar a la xarxa elèctrica. Els panells solars per a casa teva et permetran auto abastir-te energèticament i tens la possibilitat de seguir connectat a la xarxa.

 

L’energia solar fotovoltaica per a habitatges està permeten una altíssima eficiència en sistemes d’autoconsum. Ja s’ha convertit en la forma més econòmica de producció elèctrica i en el recurs més senzill per a contenir la despesa energètica domèstica.

EMMAGATZEMA LA TEVA ENERGIA I GAUDEIX AL MÀXIM DE L’AUTOCONSUM SOLAR

Aprofita’t del sol combinant les plaques solars i la bateria per a gaudir de l’autoconsum elèctric les 24 hores.

EFICIÈNCIA

Emmagatzema l’energia solar sobrant durant el dia i utilitza-la quan vulguis.

VIDA ÚTIL

La bateria de liti pot durar fins a 6 vegades més que una bateria convencional

ESTALVI ECONÒMIC

Per a obtenir una major rendibilitat , és recomanable acoblar al màxim l’autoconsum elèctric a la producció.

Podem aconseguir un estalvi màxim combinant les plaques solars d’autoconsum amb la bateria i així aprofitar l’energia solar al 100%.

Si disposes de plaques solars autoconsum amb bateria de liti i no la descàrregues completament a diari, et pot durar fins a 20 anys sense perdre prestacions.

L’objectiu de les bateries en sistemes de fotovoltaica autoconsum connectada a la xarxa és consumir el 100% de la producció energètica.

CONNECTA’T A L’ENERGIA DEL FUTUR

Beneficiat de l’electricitat més econòmica i que mai s’acaba.

 

Aposta per una instal•lació fotovoltaica d’autoconsum connectada a la xarxa i uneix-te a milions de persones que ja són propietàries de la seva pròpia energia i que gaudeixen de l’autoconsum elèctric estalviant a la seva factura de la llum.

L’energia solar permet una altíssima eficiència en qualsevol instal•lació fotovoltaica d’autoconsum. Ja s’ha convertit en la manera més econòmica de producció elèctrica i el recurs més senzill per a contenir la despesa.

Autoconsum solar directe o autoconsum amb bateries. Redueix despeses a la factura de la llum mentre que gaudeixes d’energia il•limitada i segueixes connectat a la xarxa elèctrica.

¿IMAGINES PODER DISPOSAR DE L’ENERGIA SOLAR 24 HORES AL DIA?

Tu decideixes com i quan consumir la teva energia gràcies a les plaques solars per a autoconsum.

T’ASSESOREM EN EL QUE NECESSITIS

Explica’ns el teu projecte i t’informarem sobre les possibilitats més idònies per al teu equip d’autoconsum fotovoltaic.

VALIDEM LA TEVA INSTAL·LACIÓ

Ens encarreguem de tots els tràmits administratius relacionats amb les teves plaques solars d’autoconsum.

INSTALEM PLAQUES SOLARS

N’hi haurà prou amb unapetita obra per a muntar les plaques solars d’autoconsum.

GAUDEIX DE L’AUTOCONSUM

Ja pots beneficiar-te de l’energia il•limitada.

Estudiem la ubicació del teu habitatge, la climatologia i les teves necessitats d’autoconsum elèctric per a informar-te de tot el que has de saber i quin serà el preu, abans de contractar la instal•lació de plaques solars per a habitatges unifamiliars.

Gestionem i tramitem les llicències necessàries, amb el teu Ajuntament i Comunitat Autònoma, per a poder legalitzar i gaudir la teva instal·lació fotovoltaica autoconsum.

Tan sols necessites una teulada. Els instal·ladors professionals de Elektrosol es desplacen al teu habitatge i munten els panells solars autoconsum.

Després de la instal·lació, els tècnics de Elektrosol ho deixen tot preparat perquè tu no hagis de fer res més per a gaudir dels avantatges de l’autoconsum solar.

AUGMENTA EL VALOR DEL TEU HABITATGE

Una instal•lació d’autoconsum elèctric revaloritza casa teva.

Invertir en autoconsum fotovoltaic augmentarà el preu de casa teva, un factor a tenir en compte si necessites vendre-la en un futur.

El Laboratori Nacional d’energies Renovables (NREL) estima que el valor de la teva llar augmenta al voltant de 20€ per cada euro que estalvies gràcies a l’autoconsum solar.

És per això que la teva inversió és beneficiosa en 3 aspectes:

  • Estalvies diners a la factura de la llum i en uns anys amortitzes la teva instal•lació fotovoltaica d’autoconsum.
  • Millores el valor del teu habitatge al mercat immobiliari.
  • Gaudeixes d’avantatges econòmiques com les bonificacions a l’IBI en algunes localitats i deduccions fiscals a la Comunitat Valenciana i a Catalunya.