Internacionals

Actualment Elektrosol disposa d’una important experiència internacional. Per exemple, hem dut a terme projectes industrials, instal•lació de plaques solars per a autoconsum, assessoria i manteniment per a diferents clients de països europeus. Aquestes són algunes de les empreses internacionals que han confiat en nosaltres i com a resultat, han aconseguit un important estalvi econòmic, més respecte mediambiental i un valor afegit per a l’empresa.

 
 

Organismes oficials

Cada vegada són més els edificis oficials que es converteixen en font d’energia fent servir les seves teulades; d’aquesta manera, a més a més de l’estalvi econòmic que això suposa, es converteixen en un model de bones pràctiques i ecologia. A continuació es troben algunes de les entitats oficials de diferents províncies de l’Estat espanyol que han confiat en Elektrosol per a les seves instal•lacions solars.

 
 

Nacionals

Cada vegada són més els edificis oficials que es converteixen en una font d’energia fent servir les seves teulades ; d’aquesta manera, a més a més de l’estalvi econòmic que això suposa , es converteixen en un model de bones pràctiques i ecologia.