NOSALTRES ET TRUQUEM

Digue’ns el teu nom i telèfon i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te sobre plaques solars.

OFERTES INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS

VOLS UNA OFERTA PERSONALITZADA SENSE COMPROMÍS?

Si no disposes del treball CUPS en aquest moment, no et preocupis, deixa els en el contacte de sota el teu nom i telèfon

En Elektrosol hem actualitzat els nostres sistemes de càlcul amb les últimes tecnologies disponibles, amb la teva autorització ens connectem a la base de dades de la distribuïdora, ens descarreguem les dades de consum horari de l’últim any, de manera que els càlculs d’estalvis són molt precisos. En 1 dia tindràs una oferta totalment personalitzada en el teu mail i en 15 dies tindràs la instal·lació muntada, legalitzada i funcionant.

¿QUIERES VER INSTALACIONES CERCA DE TU MUNICIPIO?

ENERGIA NETA

Amb la teva instal·lació contribueixes amb la cura del Medi ambient i amb el desenvolupament sostenible del planeta.

MONITORATGE

Instal·larem en el teu mòbil una aplicació perquè vegis en temps real els teus consums i el rendiment de la teva instal·lació en temps real.

INSTAL·LAT EN 15 DIES

En dos dies el nostre equip d’instal·ladors deixa muntada i en perfecte funcionament la instal·lació. En 15 dies 100% legalitzada.

TRAMITACIÓ ÀGIL

Ens encarreguem dels tràmits necessaris per a deixar la instal·lació 100% legalitzada.

COMPENSACIÓ D’EXCEDENTS

La normativa actual (RD244/2019) contempla mètodes de compensació entre l’energia abocada a la xarxa i la comprada a la seva comercialitzadora.

ESTALVI ECONÒMIC

Amb la instal·lació solar notaràs un estalvi econòmic en la factura de la llum des del primer moment, la qual cosa et permetrà amortitzar la instal·lació en un termini raonable.

AVANTATGES FISCALS

Gaudeix d’una deducció de fins a 1.600 € en la declaració de la renda i de diferents bonificacions a l’IBI en funció de la teva localitat.

FINANÇA LA TEVA INSTAL·LACIÓ

Treballem amb entitats que et facilitaran el finançament de la instal·lació, pregunta’ns per les condicions.

Tipus d'autoconsum domèstic i sistemes pertinents per a una instal·lació solar

La instalacion solar domèstica en kit panell solar és una alternativa cada vegada més popular per al subministrament d'energia en la llar. Per això, volem explicar-te el funcionament dels panells fotovoltaics en instal·lacions d'energia solar a València, així com els tipus d'instal·lació fotovoltaica d'autoconsum que existeixen.

Llegir més